Bestelinformatie

Tijdens het besteltraject heeft u de keuze om aan te geven hoe u de order verzonden wilt hebben of dat u de order komt afhalen. Afhalen gaat op afspraak en kan ook tijdens beurzen (zie agenda) waar wij aanwezig zijn. Afhalen tijdens beurzen gaat in overleg, er moet immers wel ruimte zijn op uw producten te vervoeren. Het is namelijk mogelijk dat er al meerder bestellingen meegenomen moeten worden. Er wordt contact met u opgenomen om een afspraak te maken.

De op onze website getoonde prijzen zijn in euro (€) inclusief BTW. Op de facturen die verstuurd worden staat de BTW gespecificeerd. Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Terraria en levende dieren zijn niet te bestellen via de webwinkel en zullen ook niet worden verstuurd. Wel kunt u contact met ons opnemen om dieren te reserveren of een terraria te bestellen. Deze zijn uitsluitend af te halen bij Rana of op een beurs waar Rana vertegenwoordigd is. Hierover zal eerst contact over opgenomen worden.

Normaal gesproken zijn alle artikelen op voorraad, mocht er onverhoopt een artikel niet zijn, zullen wij daar direct met u contact over opnemen.

De verzendkosten voor Nederland zijn 9,- euro. Bij bestellingen boven de 70,- euro zijn de verzendkosten gratis.

Voor Belgie zijn de verzendkosten 13,50 euro. Bij bestellingen boven de 100,- zijn de verzendkosten gratis.

Rana respecteert de privacy van alle bezoekers en klanten. Alle vertrouwelijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en zullen niet verstrekt worden aan derden.

Rana verstuurt uitsluitend zendingen binnen de EEG, bevindt u zich elders neem dan eerst contact op met ons over de mogelijkheden.

Nadat u een account heeft aangemaakt op de website dutch-rana.nl ontvangt u een automatisch e-mail bericht met daarin een link om uw account te activeren. Deze handeling is nodig om misbruik te voorkomen. Het kan echter zijn dat deze e-mail in uw spamfilter terecht komt. Indien u binnen 5 minuten geen activatie e-mail hebt ontvangen controleer dan uw spamfilter. Blijft u problemen ondervinden met het activeren van uw account of u heeft de bevestigings e-mail niet ontvangen neem dan contact met ons op.