Over ons

Rana ( het Latijnse woord voor kikker ) is een firma die zich gespecialiseerd heeft in het houden en kweken van pijlgifkikkers, de bouw van terraria en alle toebehoren voor deze prachtige hobby

Zo bouwen wij gewone glazen en houten terraria, maar ook complete showterraria met alle techniek en volledig ingericht met tropisch wortelhout en prachtige planten. Tevens bouwen wij complete terrariumstellingen volledig op maat en naar wens van de klant. Zo hebben we ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor terraria die het houden van deze bijzondere dieren mogelijk maken en vereenvoudigen. We zijn continue bezig om ons aanbod voor de terrarium hobby uit te breiden en te vernieuwen.

winkel

Rana is opgericht in 1994 en is ontstaan uit de hobby van eigenaar Ruud Schouten die zich sinds 1979 bezig houdt met het houden en kweken van pijlgifkikkers.
In 2016 is Rana Terrarienbau.de. opgericht. Onder leiding van onze zeer ervaren medewerker Johannes Cober. Om zo de producten van de firma Rana meer te promoten in Duitsland en andere Duitstalige landen.

Onze doelstelling is, om het door middel van een deskundig en persoonlijk advies voor onze klanten makkelijker te maken een juiste keuze te doen uit het grote aanbod van terrariumdieren, planten en toebehoren. U kunt altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken.

Het Team

Ruud is de oprichter en eigenaar van Dutch-Rana een heeft de leiding over de firma sinds de oprichting in 1994. Houdt zich sinds 1979 bezig met het houden en kweken van pijlgifkikkers en heeft succesvol van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Verantwoordelijk voor de terrarium bouw, de planning en realisatie van klanten wensen, verkoop/inkoop , financiën. Dit alles in nauwe samenwerking met zijn team.

Johannes, sinds 2005 werkzaam bij Dutch-Rana en eigenaar van de Duitse afdeling van Duttch-Rana : Rana-Terrariumbau.de. Houdt zich bezig met de planning en het omzetten van klantenwensen. Als ook de Duitstalige klanten service in de winkel en de online shop. Sinds zijn tienerjaren gefascineerd door de terrarium hobby en specialist voor de terrarium inrichten en planten.

Sylvia, mede eigenaar van Dutch-Rana en getrouwd met Ruud . Is mede verantwoordelijk voor de boekhouding, de inkoop en de verkoop in de winkel.

Bianca is sinds 2007 als interieur verzorgster werkzaam bij Dutch-Rana. Zij zorgt ervoor dat onze winkel en kweekruimtes er altijd tip top en schoon uit zien. Hiermee een zeer belangrijk onderdeel van het team.

bianca
SchoutenSEO

Jenny is de SEO consultant van Dutch Rana, ze geeft advies op het gebied van organische groei. In eerste instantie beheerde ze alleen de Facebook Fanpage, die door middel van organische berichten in middels al ruim 9.000 pagina likes heeft. Daarna is ze de webwinkel van Dutch Rana gaan optimaliseren om zo hoog mogelijk in Google te komen ofwel om de webwinkel zoveel mogelijk organische te groeien.

Heb jij een webwinkel of Facebook account die je ook graag organisch wilt laten groeien?
Neem dan vrijblijvend contact met haar op door een email te sturen naar [email protected] of neem een kijkje op haar website: schoutenseo.com voor eventuele andere SEO services.