Veelgestelde vragen

Tijdens het besteltraject zullen de verzendkosten op basis van gewicht automatisch aan een zending toegekend worden. Indien u twijfelt, neem dan contact met ons op. Dutch rana hanteert gratis verzenden vanaf €70,-  in Nederland en vanaf €100,- in Duitsland, België en Luxemburg!

Na de registratie van uw account krijgt u een bevestigins e-mail. In deze e-mail zit een link waarop u opmoet klikken. U komt dan op een webpagina waarmee uw account is bevestigd. De e-mail met deze link kan wellicht in uw spambox terecht zijn gekomen. Controleer uw spambox!

Uw account is nog niet door u bevestigd via de e-mail die naar u gezonden is. Controleer uw spambox.

De bevestigings e-mail kan terecht zijn gekomen in uw spambox. Controleer deze. Indien deze toch niet aanwezig is kan u een e-mail sturen naar [email protected]

Op de startpagina van www.dutch-rana.nl bevind zich in de linkermenu een optie ‘Wachtwoord vergeten’ (helemaal onderaan). Via deze link wordt u het wachtwoord toegestuurd.

In de meeste gevallen is uw gebruikersnaam gelijk aan uw e-mailadres. U kunt dat eens proberen. Indien dit ook niet geaccepteerd wordt kunt u een e-mail sturen naar [email protected]