Gepost op

Black Friday korting bij Dutch Rana, sla nu je slag!

Black Friday korting

Black Friday korting? Maar wat is Black Friday? 

Black Friday korting bij Dutch Rana, maar wat is Black Friday nu eigenlijk?Black Friday is een “feestdag” van de Verenigde Staten! De dag na de beroemde feestdag Thanksgiving Day, is Black Friday. Op deze vrijdag hebben de meeste werknemers in de Verenigde Staten vrij en dit wordt ook wel beschouwd als het begin van het inkoopseizoen voor de kerstinkopen. Om mensen naar de winkel te trekken, geven veel winkels en tegenwoordig ook webwinkels speciale Black Friday kortingen en Black Friday aanbiedingen. 

Black Friday Nederland

Een aantal jaar geleden is Black Friday ook bekend geworden in Nederland, tot op de dag van vandaag is Black Friday eigenlijk niet meer weg te denken! Het is immers niet alleen goed voor de kerstinkopen, maar ook goed voor onze goede Sint & pieten die kunnen nu namelijk ook hun inkopen vele malen goedkoper doen dan ooit tevoren. 

Wanneer is Black Friday 2019?

Datum Black Friday: Vrijdag 29 november 2019

Wat doet Dutch Rana met Black Friday?

Op vrijdag 29 november t/m 1 december 2019 is er op het gehele online assortiment 10% Black Friday korting! Je kunt dus voor een voordelige prijs kweekbenodigdheden & medicijnen, literatuur en media, terrarium inrichting, terrarium planten, terrarium techniek, voeding en zelfbouw artikelen aanschaffen en dat juist voor de decembermaand! 

Black Friday kortingscode!

De 10% Black Friday korting krijg je wanneer je de kortingscode: BLACKFRIDAY invoert bij kortingscode in je winkelmand!

Op de hoogte blijven van Dutch Rana kortingen en acties?

Altijd op de hoogte zijn van Dutch Rana kortingen en acties?!
Hou dan onze website, Facebook & Instagram in de gaten!

Let op:

De Black Friday kortingscode is pas vanaf vrijdag 29 november 2019 actief en is geldig t/m zondag 1 december 2019.

Shop ze,
Team Dutch Rana 

Gepost op

Dutch-Rana Opendag 5 Juni 2017

Bezoek op 2e Pinkersterdag onze opendag en geniet van interessante lezingen, een extra groot aanbod van kikkers en planten én 10% korting!

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat tijdens de opendag Mark Pepper, de eigenaar van Understory Enterprises ons met 2 lezingen een indruk geeft over zijn werk in Zuid-Amerika en zijn kweekstation in Canada.

Aan het eind van de dag zal een showterrarium ter waarde van € 895,- worden verloot!